fahmogradnja2Fahmogradnja d.o.o.  je osnovana 28. marta 1996. godine.  Osnivač i vlasnik firme je Fadil Hebibović dipl. ing. arh.

Firma  obavlja sve vrste radova u visokogradnji, te nudi kompletna rješenja u izgradnji i adaptaciji stambenih i poslovnih objekata i njihovog okoliša.

Osnovni princip u poslovanju jeste udovoljavanje zahtjevima naših investitora, što u prvom redu ostvarujemo stručnim kadrovima, te radom sa najsavremenijom mehanizacijom i opremom.

Firma je postala prepoznatljiva na tržištu jer svoju strategiju prestiža bazira na visokom kvalitetu izvršenih radova, poštivanju preuzetih rokova i profesionalnošću.


Potvrda naše stalne i uspješne borbe za kvalitetno obavljen posao je dobijanje certifikata ISO 9001-2008 za sistem upravljanja kvalitetom.

Naša firma među prvim je osnovanim građevinskim firmama na ovom području u poslijeratnom periodu. Osim što se možemo pohvaliti dugom tradicijom, u proteklom periodu realizovali smo niz zapaženih projekata na području općine Konjic i tako dali značajan doprinos u njenom poslijeratnom oporavku.

 

Certifikat Bonitetne Izvrsnosti